Skip to main content
STG

Investigadores do Campus Terra da USC patentan un dispositivo para revalorizar o sangue e subprodutos da industria cárnica

Investigadores del Campus Terra de la USC patentan un dispositivo para revalorizar la sangre y subprodutos de la industria cárnica
Investigadores del Campus Terra de la USC patentan un dispositivo para revalorizar la sangre y subprodutos de la industria cárnica
Investigadores da Escola Politécnica Superior do Campus Terra da USC patentan un dispositivo que permite revalorizar o sangue e outros subprodutos da industria cárnica. A instalación inventada polo...
Lugo

Investigadores da Escola Politécnica Superior do Campus Terra da USC patentan un dispositivo que permite revalorizar o sangue e outros subprodutos da industria cárnica. A instalación inventada polo profesor da área de Máquinas e Motores Térmicos da USC, José Manuel Magide, e polo enxeñeiro de Industrias Alimentarias, Hiram Varela Rodríguez, posibilita a transformación de sangue cru en fariña de sangue, un produto ben cotizado e con múltiples aplicacións industriais.

 

Máis información no Xornal da USC. 

The contents of this page were updated on 02.25.2022.