Ir o contido principal
STG

Raquel Sendon Garcia

Materias con docencia

Métodos oficiais de análise dos alimentos
Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias
1ro curso | Segundo semestre | Optativo | Materias Optativas
Nutrición e Bromatoloxía I
Dobre grao en Farmacia e en Óptica e Optometría
3ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Obrigatorias de Farmacia
Nutrición e Bromatoloxía I
Grao en Farmacia (2ªed)
3ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Medicina e Farmacoloxía
Nutrición e Bromatoloxía II
Dobre grao en Farmacia e en Óptica e Optometría
3ro curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Obrigatorias de Farmacia
Nutrición e Bromatoloxía II
Grao en Farmacia (2ªed)
3ro curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Medicina e Farmacoloxía
Principios xerais de lexislación alimentaria
Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias
1ro curso | Segundo semestre | Optativo | Materias Optativas
Seguridade alimentaria
Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias
1ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Materias Obrigatorias
Seguridade e Lexislación Alimentaria
Grao en Farmacia (2ªed)
5to curso | Primeiro semestre | Optativo | Materias Optativas

Horarios de titorías

Non hai datos dispoñibles para o curso académico seleccionado.