Ir o contido principal

Este portal emprega cookies propias ou de terceiros con fins analíticos, así como ligazóns a portais de terceiros para poder compartir contido nas redes sociais. Pode obter máis información na política de cookies.

STG

Raquel Sendon Garcia

Investigación

Materias con docencia

Métodos oficiais de análise dos alimentos
Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias
1ro curso | Segundo semestre | Optativo | Materias Optativas
Nutrición e Bromatoloxía I
Dobre grao en Farmacia e en Óptica e Optometría
3ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Obrigatorias de Farmacia
Nutrición e Bromatoloxía I
Grao en Farmacia (2ªed)
3ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Medicina e Farmacoloxía
Nutrición e Bromatoloxía II
Dobre grao en Farmacia e en Óptica e Optometría
3ro curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Obrigatorias de Farmacia
Nutrición e Bromatoloxía II
Grao en Farmacia (2ªed)
3ro curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Medicina e Farmacoloxía
Principios xerais de lexislación alimentaria
Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias
1ro curso | Segundo semestre | Optativo | Materias Optativas
Seguridade alimentaria
Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias
1ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Materias Obrigatorias
Seguridade e Lexislación Alimentaria
Grao en Farmacia (2ªed)
5to curso | Primeiro semestre | Optativo | Materias Optativas
Traballo fin de máster
Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias
2do curso | Traballos Fin de Grao e Máster | Obrigatorio | Traballo Fin de Máster e Prácticas Externas

Horarios de titorías

Non hai datos dispoñibles para o curso académico seleccionado.