Investigación
Materias con docencia
Métodos oficiais de análise dos alimentos Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias 1ro curso | Segundo semestre | Optativo | Materias Optativas | |
Nutrición e Bromatoloxía I Dobre grao en Farmacia e en Óptica e Optometría 3ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Obrigatorias de Farmacia | |
Nutrición e Bromatoloxía I Grao en Farmacia (2ªed) 3ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Medicina e Farmacoloxía | |
Nutrición e Bromatoloxía II Dobre grao en Farmacia e en Óptica e Optometría 3ro curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Obrigatorias de Farmacia | |
Nutrición e Bromatoloxía II Grao en Farmacia (2ªed) 3ro curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Medicina e Farmacoloxía | |
Principios xerais de lexislación alimentaria Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias 1ro curso | Segundo semestre | Optativo | Materias Optativas | |
Seguridade alimentaria Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias 1ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Materias Obrigatorias | |
Seguridade e Lexislación Alimentaria Grao en Farmacia (2ªed) 5to curso | Primeiro semestre | Optativo | Materias Optativas | |
Traballo fin de máster Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias 2do curso | Traballos Fin de Grao e Máster | Obrigatorio | Traballo Fin de Máster e Prácticas Externas |
Horarios de titorías
Non hai datos dispoñibles para o curso académico seleccionado.