- Código
- FD0196
- Tipo
- Curso de Formación Específica - MICROCREDENCIAL
- Modalidade
- Non Presencial
- Duración
- 1 ano
- Créditos
- 8.5
- Curso
- 2023-2024
- Prezo
- 250,00€
- Centro
- Facultade de Ciencias [L]
- Dirección
-
Mª Ángeles Romero Rodríguez
Ana María Torrado Agrasar - Contacto
angeles.romero [at] usc.es
Departamento / Centro Organizador
Facultade de Ciencias [L]
Mª Ángeles Romero Rodríguez
angeles.romero [at] usc.es
Facultade de Ciencias [L]
Datas
Duración: 02/05/2024 - 12/07/2024
Preinscrición: 23/04/2024 - 23/04/2024
Matrícula: 24/04/2024 - 24/04/2024
Número alumnos/as mínimo: 25
Número alumnos/as máximo: 25
Seguro obrigatorio:
17,50€ (Aos alumnos que formalicen matricula en cursos de Posgrao Propio, Formación Continua e Programa de Formación, se lles incluirá ademáis o importe do seguro obrigatorio de accidentes e asistencia en viaxe para estudantes da USC, segundo o establecido na normativa vixente (Acordo Consello Goberno 29 de xuño de 2009) e emitirase xunto coa 1ª liquidacion de matrícula. Excepto nos curso que sexan 100% virtuais, considerados estos por curso académico; e nos casos en que os alumnos teñan pagado este mesmo seguro nunha titulación da USC no presente curso académico.)
Requisitos de acceso
A selección do alumnado será realizada pola aceleradora de empresas Business Factory Food a cal financia esta formación.
Preinscrición
Pode consultar un manual do procedemento de admisión na páxina web do CEP en Arquivo ou clicando aquí
Para realizar a solicitude de admisión acceda ao seguinte enlace da secretaria virtual
https://matricula.usc.es/Posgrao/SolicitudeEstudosPropios
Acceso a preinscrición e matrícula
Sistema de selección
Os establecidos pola Comisión de Selección da Business Factory Food.
Abordar a formación dentro da Bussiness Factory Food por parte das tres universidades galegas (USC, a UDC e UVigo).
Avaliación
Asistencia obrigatoria as diferentes materias
Titorías
O curso está estructurado en 11 materias, cada unha específica dos diferentes aspectos a tratar no curso, tal e como figura na documentación que se adxunta.
pendete de definir
| Código | Materia | Créditos |
|---|---|---|
| 1 | Soft Skills: Habilidades de Factor Humano. | 0.9 |
| 2 | Innovation Readiness: Preparación da Innovación. | 1.0 |
| 3 | Innovación e Control na Industria Alimentaria. | 1.2 |
| 4 | Emprendemento Baseado na Innovación. | 1.2 |
| 5 | Internacionalización. | 0.7 |
| 6 | Planificación Financieira: Inversión e Financiación. | 0.7 |
| 7 | A Estratexia de Entrada ao Mercado e Comercialización. | 0.6 |
| 8 | Plan de Negocio. | 0.7 |
| 9 | Propiedade Industrial. | 0.6 |
| 10 | Customer-Centric Marketing na Era Dixital. | 0.6 |
| 11 | Lexislación Alimentaria Relacionada coa Innovación. | 0.3 |