Ir o contido principal

Este portal emprega cookies propias ou de terceiros con fins analíticos, así como ligazóns a portais de terceiros para poder compartir contido nas redes sociais. Pode obter máis información na política de cookies.

STG

Hixiene III: Inspección e Control da Carne e Produtos Cárnicos

  • 2024/2025
  • Créditos ECTS
    Créditos ECTS: 4.5

    Horas ECTS Criterios/Memorias
    Traballo do Alumno/a ECTS: 67.5
    Horas de Titorías: 2
    Clase Expositiva: 20
    Clase Interactiva: 7
    Clínicos EEES: 16
    Total: 112.5

    Linguas de uso
    Castelán, Galego

    Tipo:
    Materia Ordinaria Grao RD 1393/2007 - 822/2021

    Departamentos:
    Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía

    Áreas:
    Nutrición e Bromatoloxía

    Centro
    Facultade de Veterinaria

    Convocatoria:
    Primeiro semestre

    Docencia:
    Con docencia

    Matrícula:
    Matriculable

  • 1º semestre - Do 09 ao 15 de setembro
    Martes
    13:00-14:00 Grupo /TI-ECTS02 Castelán Aula 4
    13:00-14:00 Grupo /TI-ECTS05 Castelán Aula 4
    13:00-14:00 Grupo /TI-ECTS08 Castelán Aula 4
    13:00-14:00 Grupo /TI-ECTS03 Castelán Aula 4
    13:00-14:00 Grupo /TI-ECTS06 Castelán Aula 4
    13:00-14:00 Grupo /TI-ECTS09 Galego Aula 4
    13:00-14:00 Grupo /TI-ECTS01 Castelán Aula 4
    13:00-14:00 Grupo /TI-ECTS04 Castelán Aula 4
    13:00-14:00 Grupo /TI-ECTS07 Castelán Aula 4
    13:00-14:00 Grupo /TI-ECTS10 Galego Aula 4
    15:00-16:00 Grupo /CLE_01 Castelán Aula 4
    Xoves
    15:00-16:00 Grupo /CLE_01 Castelán Aula 4
    Exames
    08.01.2025 16:00-18:00 Grupo /CLE_01 Aula 1
    08.01.2025 16:00-18:00 Grupo /CLE_01 Aula 2
    08.01.2025 16:00-18:00 Grupo /CLE_01 Aula 3
    09.07.2025 09:00-11:00 Grupo /CLE_01 Aula 3
    09.07.2025 09:00-11:00 Grupo /CLE_01 Aula 4